No m’atreveixo 2017-04-18T19:50:25+00:00

 

El Codi Houdini et deixa triar entre dues històries que transcorren en un mateix indret: l’internat de Santa Maria. T’agrada el misteri o prefereixes l’aventura?

L’objectiu és comú: esbrinar els enigmes, les proves, les endevinalles i els trencaclosques per poder resoldre el misteri i escapar en menys de 60 minuts. Només necessites utilitzar la lògica i el treball en equip per sortir…

AMICS I FAMÍLIA

Una experiència divertida i innovadora per viure amb la teva colla d’amics o la família. L’avorriment s’ha acabat!

EMPRESA

El treball en equip és vital per augmentar la motivació i reforçar els vincles entre els companys. Viureu una experiència inoblidable.

ANIVERSARIS

Celebra l’aniversari dels teus fills d’una manera original. El repte serà trobar la fórmula de la invisibilitat i els regals (opcional).

Vols fer un regal a algú especial i vols donar-li d’una manera que mai oblidarà?
Contacta amb nosaltres!

AVENTURA

Serà veritat que a l’antic internat de Santa Maria de Manresa amaga un secret que podria canviar el rumb de la història? Sereu capaços de trobar-lo els primers? Teniu 60 minuts abans que les portes es tanquin per sempre més.

MISTERI

Avui és 31 d’octubre, l’internat abandonat de Santa Maria es converteix en una confraria secreta, en la que seguint el ritual anual, toca invocar a Harry Houdini. Des de l’any 1926 ningú ho ha aconseguit. Sereu capaços d’esbrinar les paraules secretes que conté el CODI HOUDINI i realitzar amb èxit el truc final d’escapar a la mort després de la mort? El temps s’esgota, queden 60 minuts perquè acabi la nit del dia 31.

RESERVA!

Ja pots fer la teva reserva!

REGALA UNA EXPERIÈNCIA

Si vols fer un regal diferent, aquesta és la nostra proposta:
Regala un val regal de “El Codi Houdini Escape Room”, segur que mai ho oblidarà!
I si ens dones l’adreça de correu postal, li enviarem un detall a casa amb el val a dins.
(El temps d’entrega és una setmana).

TENS ALGUNA PREGUNTA?

Aquí trobaràs la resposta…