Preguntes 2019-12-12T22:25:13+00:00
  • Quin és el número de jugadors recomanat?

El joc està pensat per jugar entre 2 i 6 persones. L’espai i les proves estan adequades per aquest nombre de jugadors. Si sou més, no hi ha cap problema, parleu amb nosaltres i mire’m quines opcions tenim.

  • Fa por?

Sereu vosaltres els qui triareu quina experiència voleu viure; una història d’aventures plena d’emocions, o bé, una història enigmàtica amb elements que et faran endur-te més d’un ensurt! Quina història t’atreveixes a fer?

  • La història d’aventures fa por?

No! No fa gens de por, és per això que us deixem triar entre les dues opcions.

  • Estem tancats a la sala?

No, la porta de la sala està tancada però hi ha un boto d’emergència de color vermell que si el pitges, és desbloqueja automàticament i s’obre. No patiu!

  • Quina és l’edat mínima per jugar?

L’edat mínima que hem fixat és de 14 anys. El joc convida a fer exercicis que poden ser desxifrats per persones de totes les edats.

Si ens encarregues organitzar la teva pròpia festa d’aniversari, no hi haurà limitació d’edat, atenent a que adaptarem el room escape a l’edat dels convidats.

  • Ens ajudareu si no ho sabem fer?

Sí, nosaltres estem tota l’estona en contacte amb vosaltres. Si ens demaneu ajuda o veiem que el joc deixa de ser fluït, us donarem pistes. El nostre objectiu és que aprofiteu al màxim cada un dels 60 minuts!

  • Com reservar?

Él funcionament és molt senzill i bàsic. Has d’anar a l’apartat de reserves, mirar el calendari, triar una hora, el nombre de jugadors i la historia (misteri o aventura). Després hauràs d’introduir les teves dades. Quan hagis finalitzat la reserva, t’arribarà un missatge de confirmació al teu correu electrònic i a gaudir de l’experiència que us tenim preparada a Hospitalitzats!

  • Amb quina antelació puc realitzar una reserva?

La reserva s’ha de realitzar amb un marge de 24 hores d’antelació per poder preparar-ho tot a temps. Si voleu fer una reserva a l’últim minut, contacteu per telèfon o Whatsapp al 611 409 860, així podrem programar la sessió pel mateix dia, si hi ha disponibilitat.

  • Què passa si hem de fer un canvi o no podem venir?

Si us ha sorgit un imprevist hi heu de fer un canvi a la vostra reserva, aviseu-nos amb 24 hores d’antelació i podreu canviar el dia i hora del vostre joc (sempre que hi hagi disponibilitat). A “El Codi Houdini” no fem reembossament per cancel·lació ni si veniu menys jugadors, segur que trobeu algú que s’apunta a jugar amb vosaltres!

  • Hem de ser puntuals?

Sí! Us aconsellem que vingueu entre 5 i 10 minuts abans de començar per explicar-vos el funcionament de Hospitalitzats. Si arribeu més de 15 minuts tard, la reserva es cancel·larà automàticament.